Schüsslerovy soli: Minerály a stopové prvky pro vaše tělo

V naší nabídce nově najdete speciální Schüsslerovy soli. Tyto tablety představují jednoduchý a přírodní způsob, jak svému organismu dodat potřebné minerály a další prvky nezbytné pro jeho správné fungování.

Jak fungují Schüsslerovy soli?

Tablety Schüsslerových solí se vyrábí ze souboru dvanácti základních minerálních solí. Jejich cílem je vyrovnat deficit, který může vzniknout proděláním nemoci, chybami v jídelníčku nebo stářím. Schüsslerovy soli jako doplňky stravy nenahradí pestrou stravu, podpoří však vstřebávání potřebných minerálů a stopových prvků z potravin.

Bunečné Schüsslerovy soli jsou vhodné pro děti, seniory i těhotné a kojící ženy. Tablety neobsahují žádný cukr, a tak je mohou používat i diabetici.

Snadné užívání pro každý den

Schüsslerovy soli nabídnou kromě speciálního složení i další přednosti. Jednou z nich je velmi snadné dávkování díky praktickým tabletám. Denně se užívají dvě až tři. Nejlépe soli účinkují, pokud je necháte rozpustit v ústech. Pro pohodlnější konzumaci je také možné je nechat rozpustit ve sklenici vody.

Lze Schüsslerovy soli kombinovat?

Pro konkrétní zdravotní potíže či komplikace lze doporučit jednotlivé Schüsslerovy soli. Některé případy vyžadují kombinaci více produktů, lze používat až čtyři různé soli najednou. Pokud si nevíte s přesným výběrem rady, neváhejte se přijít poradit do kamenné prodejny Bylinná lékárna Plzeň. Všechny informace najdete také na našem e-shopu u jednotlivých produktů.