Imunita na podzim: Jak jí posílit?

Venku řádí spousta viróz, a proto je potřeba posílit obranyschopnost svého těla. Jak podpořit imunitu pomocí bylinných produktů? Které přípravky se hodí na kašel a rýmu a co pomůže od nachlazení u těch nejmenších

Bylinná směs Italka podle originální receptury

Pokud vás trápí neodbytný kašel a další projevy virózy, vyzkoušejte bylinný čaj Italka vyrobený dle původní receptury léčitelky Kamenické. Sirup můžete použít pro děti již od 3 let. Bylinné směsi jsou určené pro dospělé, v případě použití pro děti najdete v kamenné prodejně speciální verze vhodné od 6 a 10 let. Bylinná směs Italka obsahuje jitrocel, mateřídoušku a další bylinky pro podporu dýchacího systému.

Jak rychle podpořit obranyschopnost svého těla

Pro posílení imunity můžete využít hned několik doplňků stravy. Důležité je doplňovat vitamín C, a to v co nejlépe vstřebatelné variantě. Skvěle se na to hodí rakytník (vitamín C, A, D, E, K). Produkty na imunitu s obsahem rakytníku najdete v naší prodejně i zde na e-shopu. Vyzkoušet můžete například Grešík kapky nebo rakytníkové bonbony či bylinný čaj.

Pokud hledáte celistvé řešení pro podporu imunity, tak nabízíme i bylinkovou kúru. Najdete v ní echinaceové kapky, tablety Betaglukanu Biocell a koncentrovaný sirup Serafin Imunofungin s obsahem tradiční léčivé houby čagy sibiřské.

Posílení imunity u dětí

Řada bylinných produktů je vhodná i pro správné fungování dětské obranyschopnosti. Kromě již zmíněné směsi Italka nabízíme Serafínkův dětský sirup, který je vhodný již od 1 roku! Od 3 let pak můžete sáhnout i po Dračím sirupu s obsahem léčivých hub. Ten skvěle připraví dětský organismus na střídavé počasí a podpoří v tomto náročném období jeho imunitu.

Pokud si stále nemůžete vybrat, jak posílit svoji imunitu, neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu, kde vám rádi poradíme.