Co nabízejí Švédské kapky Marie Treben?

V našem sortimentu objevíte speciální bylinné kapky dle originální receptury Marie Treben určené pro podporu vašeho zdraví. K dispozici je hned několik variant a užívat je lze vnitřně i zevně. Proto vám teď přiblížíme, co od kterého produktu očekávat.

Druhy bylinných kapek Marie Treben

Švédské kapky nabízíme ve dvou různých variantách, a to alko a nealko verzi. Směs až 27 bylin je v případě alko balení obohacena o 32 % alkohol. V nealko variantě najdete kromě bylinek ve složení vodu.

Bylinné kapky Marie Treben alko obsahují například anděliku, lékořici, pelyněk, kurkumu, rozmarýn nebo šalvěj. V nealko verzi je pak navíc mimo jiné heřmánek, zeměžluč, černobýl nebo kardamon. Kompletní složení najdete na našem e-shopu u jednotlivých produktů.

Obě varianty kapek Marie Treben jsou v nabídce Bylinné lékárny k dispozici v balení 500 a 1 000 ml. U alkoholické verze objevíte i menší balení s obsahem 200 ml.

 Vlastnosti Švédských kapek

Bylinné kapky z výroby Marie Treben jsou zcela přírodním doplňkem stravy, který lze užívat dlouhodobě. Dle doporučení od Marie Treben v literatuře Moje léčivé byliny se kapky s alkoholem i bez něho užívají vnitřně v množství jedné čajové lžičky ráno a večer. Toto dávkování je vhodné pro dlouhodobé užívání, v případě akutních potíží lze konzumovat až tři lžíce denně. Kapky smíchejte s vodou nebo bylinným čajem.

Pro zevní užití jsou vhodné pouze kapky v nealko verzi. Lze je použít pro potírání pokožky nebo přípravu obkladů. Před aplikací kůži vždy ošetřete vhodným tělovým olejem nebo měsíčkovou mastí.

Kapky Marie Treben si můžete vyrobit i sami doma

V naší nabídce na vás čeká i speciální směs bylin Marie Treben, ze kterých si kapky můžete vyrobit úplně sami. Kompletní složení najdete na našem e-shopu, nechybí však šafrán, kurkuma, andělika, skořice či šalvěj. Pro výrobu kapek je třeba alkohol. Pro uskladnění můžete zvolit praktické malé lahvičky, které si snadno vezmete s sebou i na dovolenou.

Máte-li další dotazy k bylinným produktům z naší nabídky, neváhejte nás kontaktovat nebo navštívit v kamenné prodejně v Plzni. Bylinná lékárna je vám vždy k dispozici.